5-daagse Vipassana-retraite

335.00385.00

Verblijf

Er is in deze retraite in de Hof van Kairos plaats voor 10 deelnemers, acht op 1-persoons kamers, twee op een 2-persoons kamer.

Met ons twaalven – tien deelnemers, een kok en een begeleider – hebben wij de beschikking over vier toiletten, vier douches en vijf wastafels. Standaard krijgt iedereen een lakenpakket.

1-persoons kamer: € 385

2-persoons kamer: € 335

Het verblijf van de kok en de begeleider is bij dit bedrag inbegrepen. Het bedrag gaat in zijn geheel naar de Hof van Kairos en naar levensmiddelen voor de maaltijden.

Na je aanmelding neemt Guus Went contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Annuleringsregeling:

Tot één maand voor aanvang wordt bij annulering de betaalde verblijfkosten volledig teruggegeven. Binnen één maand voor aanvang is dit alleen mogelijk wanneer het ons lukt om iemand van de reservelijst jouw plaats te laten innemen. Wanneer de retraite als geheel wordt geannuleerd als gevolg van externe omstandigheden, worden de door ons betaalde 15% aanbetalingskosten aan de Hof van Kairos ingehouden.

Heb je meer informatie nodig voordat je je aanmeldt? Neem contact op.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Doneren

De begeleiding van deze retraite door Guus Went is een gift van zijn kant. De kok die de maaltijden bereidt is een ex-deelnemer, die dit als donatie doet. Vrijgevigheid is een wezenlijk onderdeel van de Vipassana-oefening.

Na afloop van de retraite is het de bedoeling dat jij als deelnemer van jouw kant een donatie (naar eigen vrije keuze) doet aan de Mahasi Sayadaw Stichting.

De Mahasi Sayadaw Stichting maakt het mogelijk dat Guus zijn eigen retraites kan doen en beoogt retraites zoals deze 5-daagse ook in de toekomst mogelijk te maken. Hoe aantrekkelijk zou het niet zijn om een eigen locatie te kunnen huren of kopen? Of om een leraar uit Myanmar te kunnen laten overkomen? Omdat de stichting de ANBI-status heeft, is het mogelijk deze gift af te trekken van de belasting.

Donatie
Bedankt voor je bijdrage!