10-daagse Vipassana-retraite

735.00

Verblijf

Er is in Abdijhoeve Betlehem plaats voor 30 deelnemers in een 1-persoons kamer met eigen douche en toilet. Standaard krijgt iedereen een lakenpakket.

1-persoons kamer: prijs (onder voorbehoud) € 735.

Dit bedrag gaat in zijn geheel naar de Abdijhoeve – het verblijf van de begeleiders is hierbij inbegrepen.

De maaltijden zijn vegetarisch en worden vanuit de abdijkeuken verzorgd. Het is voor de keuken niet mogelijk het menu op andere diëten af te stemmen.

Na je aanmelding neemt Guus Went contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Annuleringsregeling:

Tot één maand voor aanvang wordt bij annulering het volledige bedrag teruggegeven. Binnen één maand voor aanvang is dit alleen mogelijk wanneer het ons lukt om iemand van de reservelijst jouw plaats te laten innemen.

Wil je eerst meer informatie? Of wil je een optie nemen? Neem dan contact op.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Begeleiding

De begeleiding van deze retraite is een gift van de kant van de begeleiders. Als deelnemer kun je van jouw kant na afloop van de retraite een donatie doen aan de Mahasi Sayadaw Stichting.

De Amerikaanse monnik Ajahn Thanissaro schrijft over doneren, dana:

“How can I ever repay you for your teaching?”

Good meditation teachers often hear this question from their students, and the best answer I know for it is one that my teacher, Ajaan Fuang, gave every time:

“By being intent on practicing.”

 

Lees meer . . .

De Mahasi Sayadaw Stichting maakt het mogelijk dat Jerome en Guus hun eigen retraites kunnen doen, dat leraren zoals Sayadaw U Vivekananda en Sayalay Daw Bhaddamanika uit het buitenland kunnen overkomen, en dat retraites zoals deze 10-daagse ook in de toekomst mogelijk zullen zijn. En: hoe aantrekkelijk zou het niet zijn om ooit een eigen locatie te kunnen huren of kopen, al dan niet in samenwerking met anderen? Omdat de stichting de ANBI-status heeft, is het mogelijk deze gift af te trekken van de belasting.

Donatie
Bedankt voor je bijdrage!